Royal Black
Hai .Saya Ellynas ,16,Selangor .
.Doakan kejayaan saya dunia & akhirat .

.Saya akan menggunakan Bahasa Melayu ,dan penggunaan "Kau Aku"

.Respect Saya ..



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog ownerDiaelly97
Like YouFacebook
With MeTwitter
bila cuti sekolah .
Thursday, May 31, 2012 | 8:36 AM | 0 comments
hai !
and Assalamualaikum :)
Selamat Datang Cuti Sekolah .
alaala suka nyaaa .hihik .
dah lama tak online .
sibuk sangat .sampai tak online..haha..tipu je .
mesti ramai yang pergi holiday kan ?
paling-paling duduk atas bumbung temenong .haha :P
eh tak la..sekurang2nya balik kampung kan .eh .yeke ?
baru cuti berapa hari je...dah balik kampung .uh .semangat sungguh bukan ? yela ,nak rasmi kereta baru .sebenarnya ..huhu

kalau balik kampung tak sah kalau tak mandi sungai ..walaweh .terbaik lah .sampai gigit jari lah ..haha..


30 hari bulan hari tu .pergi keluar dengan budak-budak gonjeng


rasa macam dah gemuk ..haha .cool ape .:P .ingat nak tengok cerita Dark Shadows .kitaorang memang tertarik gila tengok poster dia ,Ros cakap .ade perempuan seksi la..mesti best kan " aku pun cakap "hulamak ! cerita hantu pun ade permpuan seksi .msri best " tapi .Alangkah kesian nya .kena umur 18 tahun keatas pulak .Fine .layan cerita malayu jela ."Aku Ada .Kau Ada ?" . Buat muka tak puas hati enam puluh sembilan saat..tergantung sikit la akhirnya ..huhu :(



time tengah sedap-sedap lepak dekat big apple .tetiba ..ade la sorang minah annoning lalu ..aku rasa ramai gila pandang ko,..nak tahu kenapa .kau jalan pelik la..dengan macam orang .dia mmg orang ..haha ..cara nyer pelik .kawan aku cakap .macam nak pergi pasar..ok..aku tak cakap .RUS yg ckp..maaf-maaf ..dah tengok semua-semua ni..baru nak tengok muka ..oh mak kau ! Ex Samttar la weh ..buat malu je .maaf la kak fida  ..kau ganggu mood kami  . oh ada cerita lagi hot .Eizzul UNfriend aku .laa.asal tak block je terus pakcik woii..biar aku ingat kau dah takde .senang ! kau tak rasa bersalah ke ? oh belum lagi lah tu .dah-dah tetiba pulak aku mantion nama mereka ..maaf-maaf .*letak kaki atas meja*,sengih sikit

post kali ini tak berapa menarik .

mereka gemar bercakap tak kira masa .sehingga aku kehabisan tenaga .untuk ketawa .haha

muka penat .pusing satu mall..cuci mata maa..tengah single ni .dia pakai baju biru .amboiii..dia dah ade awek rupanya  .aduii ,haha ,try usha je .:P ..
semoga cuti sekolah korang dimanfaatkan dengan berfaedah .

esok nak pi jalan -jalan .PD i'm coming .
pastu .habis bercuti..kakak sedara nak bertunang pulak .tunggu aku post gambar ea .:P

bye semua .

Orang yang Tak Couple sebenarnya ,bukan Tak laku .
Tapi ,Cinta dia Limited Edition untuk yang Halal je .
Dia  cukup menyesal .dan dah muak dengan khayalan selama ni .

Labels: , , , , , , , , ,



Old things | New things