Royal Black
Hai .Saya Ellynas ,16,Selangor .
.Doakan kejayaan saya dunia & akhirat .

.Saya akan menggunakan Bahasa Melayu ,dan penggunaan "Kau Aku"

.Respect Saya ..



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog ownerDiaelly97
Like YouFacebook
With MeTwitter
rabu itu ..
Thursday, March 15, 2012 | 5:01 AM | 0 comments
14 March 1997

disuatu petang yang tenang 
tepat jam 4.32pm .
terdengar suara tangisan bayi .
tangisan yang membawa kegembiraan kepada pasangan suami istri itu .
indah nya ciptaan ..yang lahir nya adalah seorang bayi perempuan ..
Yang diberi nama Nurul Ellynas Bt misran ..Alhamdullilah ~

k da abes ..haha ..dulu aku gemok..now pun gemok jugak ..haha

semalam birthday aku..tak sangka umur semakin meningkat (15 tahun 2 hari )..dan belum lanjut usia lagi lah..hihihi..
pergi Jusco la..sebab kitaorg da rancang dari sebelum cuti sekolah lagi..
sampai-sampai sana lapar ..haha..kebulur singgah makan jap..lepas makan terus masuk toilet .
 
 
kali ni ..ecah belanja ticket wayang .tengok la cerita 
 
ok..cerita ni..best..avatar la..ganas-ganas siket..haha..malas pulak nak cerita..nak tahu tengok la sendiri ..

lepas beli ticket wayang ..ecah ajak jalan2 pergi Popular..nak beli buku..ondway nak pergi sana ..terjumpa Aiman ! woww ..(tak sangka ..dia nampak terkejut ..tak..aku jugak terkejut)dah lame tak jumpe..lame sangat ..dapat la..borak-borak dengan kau kan..dapat tengok movie yang sama ..nak duduk sama-sama tak leyh..haha kesian..mase nak kuar wayang tu..jumpa kau lagi..haha..lawak..

time nak balik..singgah mcD jap..
 
serius semalam ramai gler orang nak balik..tu..
bas semua full..cair donut aku..
 
 
kelihatan didalam gambar ini..anak-anak orang ..aku rasa diorang tak kisah balik lambat dowh..semua watlek..aku dengan kawan2 aku.je..tak abis-abis"ya allah ,mane bas ni.?"
dah 6.00pm..baru dapat bas..gila lame..sampai bustop pkul 6.45pm..weh..
aku sampai  bustop tengok-2 aiman tunggu aku..eh .asl ni..ok.rupa nya dia nak bagi..aku hadiah birthday..sweet kod..dia bagi 2 bijik kek yang comey macam dia..haha dengan air tropicana ..dengan kad prepaid Rm10 ..wuu..terima kasih sangat-saangat...terharu..nak menangis.nak jerit..oh.tapi dalam hati je..haha..sampai rumah pukul 6.50..terus letak beg semua..pergi solat..aduii..terlambat pulak..huhu..

Btw .terima kasih sangat dekat kawan-kawan yang wish aku dekat handphone dan facebook..terharu ..ada lah dalam 300 lebih yang wish..(sempat like ..yang sempat comment.).haha..

alhamdullilah aku dah besar ..haha :P
 
Doakan semoga Ellynas menjadi orang yang berguna dunia akhirat..dan doakan jugak Pmr Aku dapat 9A's Amin ..
Assalamualaikum :)

Labels: , , , , ,



Old things | New things