Royal Black
Hai .Saya Ellynas ,16,Selangor .
.Doakan kejayaan saya dunia & akhirat .

.Saya akan menggunakan Bahasa Melayu ,dan penggunaan "Kau Aku"

.Respect Saya ..



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog ownerDiaelly97
Like YouFacebook
With MeTwitter
bersama ♥
Thursday, March 29, 2012 | 7:22 AM | 0 comments
Sabtu Hari tu ..ada kem dekat sekolah ..serius best ! rugi yang tak datang :')
Aku nak share banyak gambar ..nak tengok ke ? hiihi




(amek gambar curik-curik)

Aku duduk dekat tepi dan depan ,dengan Marini a.k.a MJ ..hihi

ustaz tanye abang ni..
U :abg ada makwe tak ?
A :....(diam + sengeh2)
lame-lame abg ni cakap Privercy ! 
Omg !! Kantoi..tu gambar atas tu ..kira gambar tahan malu la tu..haha

ni la joyah yang name nye Marini ..haha k.peace semua (Y)

Ni senior-senior aku ..sorang tu..garang je muke nye..tapi tak pun..haha..omeyy !

Say Hi to Ellynas and Marini ..yeah !

asal comel sangat aku ni..opss ..perasan* ..kawan-kawan aku jugak..haha..

Mereka yang awesome !! (ni yang nak mara je ni..tersepit pulak dah) haha.


Kami Pelajar Sekolah Agama Yang Berpikiran Luas ! huhu..k,tipu

Cube tengok Awan tu..cantik kan..Subahhanallah ^__^



L0L <3

Milik siapakah gadis ini ??

Oh ..sebelum terlupe..Terima kasih Jugak dekat kawan2 aku yang bagi hadiah bufday ..alahaii..terharu..:))


from:Eizzul ..
awak..kalau bace tuu..terima kasih tau ..dah jgn mara2 saya lagi..:'(
I Love You :P
Second--->

From :Hanis Syg ..terima kasih sangat-sangat..terase nak terbang macam superwomen !!hihi
Third :Sebijik bear berwarne coklat daripade Huda..terima kasih tau..sayang korg ..

Terima kasih bace Post aku ..Bye !

Labels: , , , ,



Old things | New things