Royal Black
Hai .Saya Ellynas ,16,Selangor .
.Doakan kejayaan saya dunia & akhirat .

.Saya akan menggunakan Bahasa Melayu ,dan penggunaan "Kau Aku"

.Respect Saya ..



Skin by Ayien
Cute favicon byBabydoll
Blog ownerDiaelly97
Like YouFacebook
With MeTwitter
isi hati .
Tuesday, January 3, 2012 | 2:48 AM | 4 comments

Tumblr_lx32xp18sb1r4w26ho1_400_large

Ya Allah..rase nya ,hari ini hari yang agak sedeh la..baru je masuk 2012 ..esok dah nak sekolah 4/1/12 ..Hari ni ada gotong royong kat sekolah before start sekolah ..Datang Naik Bas awam je..yelah tak ada siapa nak hantar pergi sekolah..sampai-sampai sane je..teros je pergi depan bilik guru ..untuk apa ? hmm..aku nak tengok ,aku masuk kelas ape untuk 2012 ni..k..tengok-tengok aku masuk kelas 3Amanah..hmm..alhamdullilah lah tak turrun kelas..aku tengok kat dalam senarai tu..langsong tak ada nama kawan-kawan aku yang kamcing gile tahun lepas ..weh !! tipu lah kalau aku tak sedih kan ..nasib ade sorang kawan aku .."Piah" .Nama Glam Dia ..huhu..


Aku Dalam Mood Sedih Giler .. :'(

Aku Cepat-2 Naik atas ,masuk kelas ..konon-konon nyer nak chop tempat duduk..malang nya aku datang lambat la..yang tinggal depan je ..ok find ! aku duduk depan ..tapi aku takut ! boleh ke ni ??seribu satu soalan timbul dalam otak..setelah sekian lame tak bekerja..weh ,Tahun ni aku kena betol-betol ni..Boleh ke ? Nurul Ellynas ? ?

Aku tak yakin dengan diri sendiri..Ya Allah ! Kau bantulah Aku ..

Banyak jugak dugaan yang aku tempuhi sejak kebelakangan ni..

#cell phone aku dah rosak ! Damn ~
#I'm Single !! sekian lame bersama .:'(  Tak pe lah )
#Kat Kelas Tak De Kawan .Semua Orang Budak-budak pandai ..sombong dengan aku..pandang aku macam dah benci aku..wait ..what's wrong with me ?Apa aku dah buat kat korang ?
#Aku Nak PMR tahun ni ..
#Aku Perlu kan Kawan yang setia ..ada dengan aku dalam susah & senang ?
 siapa nak jadi kawan aku ? :(

Ya Allah Kau Kuat Ketabahan Hati Aku .
Dan Bantu Lah Aku Dalam susah dah senang .Amin :)


Sorry la aku feelling Habis ! Aku Tak Tahu nak Citer dekat sape lagi dah .


Aku Sayang Korang :)
Ikhlas Dari Hati .

Labels: ,



Old things | New things